Spania

„L-am sunat să vad dacă ar vrea să vină!” Simeone rupe tăcerea și dezvăluie interesul pentru Leo Messi 

Lionel Messi (34 ani) s-a despărțit de Barcelona după mai bine de 21 de ani.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 19:17
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 19:23

Problemele financiare ale catalanilor nu au permis prelungirea contractului lui Messi, astfel că, în ziua în care ar fi trebuit să semneze un nou contract, s-a anunțat oficial despărțirea de fotbalistul argentinian. Imediat după, marile cluburi au început 'licitația' pentru transferul unuia dintre cei mai mari fotbaliști din istoria fotbalului, iar PSG a ieșit câștigătoare.

Cu toate astea, campioana Atletico a fost una dintre echipele interesate de transferul lui Messi, după cum a recunoscut chiar Diego Simeone, însă francezii s-au mișcat mult prea repede, iar madrilenii nu au apucat nici măcar să îi propună argentinianului o posibilă mutare în capitala Spaniei. 

  • Lionel Messi

„L-am sunat pe Luis, pentru a vedea dacă Leo vrea să vină!” 

„Vă spun totul în detaliu. Acum, cu ce s-a întâmplat la Barcelona l-am sunat pe Luis (n.r. Suarez). Cu tot respectul, pe Leo nu l-am sunat, însă l-am sunat pe Luis pentru a-l întreba cum e Messi, dacă ar vrea sau dacă exista vreo posibilitate minimă să vină la Atletico. 

Asta a durat vreo trei ore, pentru că PSG era obsedată să facă transferul. Dacă a rămas ceva? Nu, nimic, vezi avionul care trece și zici că e pe drum, cam așa”, a povestit Simeone râzând, într-un interviu pentru Ole

Cum ar fi fost să îl antreneze pe Messi

Antrenorul campioanei Spaniei a fost întrebat și despre posibilitatea de a lucra cu Leo Messi, fotbalist pe care îl admiră, iar răspunsul său a fost unul sincer, fără să stea prea mult pe gânduri. 

„Nu au existat situații pentru a-l antrena. El a fost întotdeauna la Barcelona, eu în Spania la Atletico și la națională nu am coincis ca jucători. Însă mie, el asta îmi transmite. Dacă mă întrebi unde trebuie să joace Messi, îți răspund că la o echipă care vrea să câștige. La o echipă care știe ce trebuie să facă pentru a câștiga. Nu contează ce joacă, contează ca echipa să fie pregătită să câștige. Nu te gândești la el, te gândești la echipă!”, a spus tehnicianul lui Atletico. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies