Lionel Messi Argentina preliminarii CM 2022 Uruguay Fotbal extern

VIDEO Golul care l-a lăsat fără reacție pe portarul Uruguay-ului. Reușita spectaculoasă a lui Messi l-a lăsat fără replică

Argentina este de neoprit în preliminariile pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022, obținând o nouă victorie la scor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 09:24
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 09:34

Formația antrenată de Lionel Scaloni s-a impus cu 3-0 în fața reprezentativei din Uruguay, în timp ce Brazilia a făcut primul pas greșit în această campanie, 0-0, cu Columbia.

Lionel Messi a deschis scorul cu un șut spectaculos de la 18 m, consolidându-și statutul de cel mai bun marcator al unei naționale din America de Sud (80 de goluri), iar celelalte două reușite au fost ale lui De Paul și Martinez. 

"Am făcut un meci mare, dar mai avem lucruri de îmbunătățit. A fost o partidă dificilă pe care trebuia să o câștigăm.", a declarat Lionel Messi la finalul partidei. 

După nouă meciuri, Brazilia este lider, cu 28 de puncte, în timp ce Argentina se află pe poziția secundă, cu 22 de puncte. Cele două naționale nu au jucat partida directă din cauza evenimentelor petrecute la momentul respectiv. 

Meciul din preliminariile Campionatului Mondial a fost întrerupt după ce agenți ai autorităților sanitare din Brazilia au pătruns pe teren.

Aceștia au încercat prin gestul lor să-i scoată de pe teren pe fotbaliștii argentinieni, acuzați că au încălcat protocolul medical, în contextul COVID-19. O decizie despre această întâlnire încă nu a fost luată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!