Campionate externe

Messi, răspuns clar când a fost întrebat despre diferența dintre MSN și MNM! Cum este Mbappe diferit de Suarez 

Lionel Messi (34 ani) s-a destăinuit într-un interviu sincer acordat în presa din Franța. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 17:00
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 17:02

Superstarul argentinian a vorbit cu France Fotball, într-un interviu care a apărut în cursul zilei de sâmbătă, iar acolo a abordat subiecte diferite. Messi a vorbit despre despărțirea dureroasă de Barcelona, dar și despre schimbările din viața sa, odată cu mutarea la Paris. 

În același interviu, fotbalistul a fost întrebat despre diferența dintre tripleta Messi-Suarez-Neymar și cea de acum, din atacul lui Paris Saint-Germain, acolo unde joacă tot cu Neymar, însă alături de Kylian Mbappe, care ar urma să plece la finalul sezonului. 

  • Messi Neymar Mbappe

„Sunt doi jucători extrem de diferiți!”

„În primul rând, vârsta e diferită! ram tineri când am început să jucăm cu Ney. Acum, cel tânăr e Kylian. Iar Kylian și Luis sunt doi jucători extrem de diferiți. Luis este un număr 9 pur, un atacant de clasă, care are particularități bune în careu și e obișnuit să înscrie multe goluri. Lui Kylian îi place să fie mai mult la minge, e extrem de puternic și foarte rapid, te omoară dacă lași orice spațiu și înscrie mult și el. Sunt doi jucători spectaculoși, însă care au calități diferite”, a spus Messi pentru France Football

Ce a spus despre Pochettino 

Interviul a avut loc după incidentul dintre el și Mauricio Pochettino, când antrenorul a decis să îl schimbe pe fostul căpitan al Barcelonei, în derby-ul cu Lyon, încheiat 2-1 pentru Paris Saint-Germain. Atunci, Messi a refuzat să îl salute pe tehnician, iar gestul său a fost preluat de presa internațională. 

Ulterior, s-a scris despre un posibil conflict care ar exista între cei doi, însă când a fost întrebat despre tehnicianul lui PSG, Messi a dezvăluit că a fost unul dintre motivele care l-au convins să semneze cu gruparea din capitala Franței. 

„Cu siguranță a ajutat la decizie. Ajută când antrenorul vine din aceeași țară ca și mine, că vorbim aceeași limbă, că ne cunoșteam, chiar dacă nu am avut ocazia să lucrăm împreună. Face lucrurile mai ușoare”, a adăugat fotbalistul. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies