Leo Messi ar putea primi prima lovitură la PSG! Al-Khelaifi, gata să scape de Neymar! Ce îl nemulțumește pe șeic

Leo Messi Nasser Al-Khelaifi Neymar Paris Saint-Germain Franta Lionel Messi și Neymar
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 17:53
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 17:56

Patronul lui Paris Saint-Germain ar pregăti o măsură drastică la echipă. 

Lionel Messi (34 ani) s-a despărțit, în lacrimi, de Barcelona, clubul sufletului său, după mai bine de 21 de ani, iar alegerea sa a fost Paris Saint-Germain. Unul dintre argumentele care a cântărit în decizia argentinianului, după cum a spus chiar el, a fost faptul că avea mulți prieteni la echipa din capitala Franței. 

Nu a fost străin faptul că Messi își dorea să joace din nou în aceeași echipă cu bunul său prieten, Neymar, iar cum revenirea brazilianului pe Camp Nou a fost imposibilă, s-a întâmplat o situație cu totul neașteptată și a ajuns el pe Parc des Princes. Cu toate astea, superstarul argentinian ar putea primi o mare lovitură din partea conducerii. 

  • Lionel Messi și Neymar

Randamentul lui Neymar, pus sub semnul întrebării

Încă de la începutul sezonului, situația lui Neymar, care și-a prelungit contractul la finalul sezonului trecut, a fost una îngrijorătoare. Presa din Brazilia l-a criticat pentru că ar fi acumulat câteva kilograme în plus, după ce au apărut fotografii cu el din vacanță. 

Nici prestațiile sale nu au fost convingătoare, astfel că Nasser Al-Khelaifi ar lua în calcul o posibilă vânzare a jucătorului în vara următoare, anunță El Nacional. Sătui de comportamentul său, dar și de jocul extrem de slab, șefii Parisului vor să ia măsuri în cazul lui Neymar. 

Ultimele declarații au stârnit îngrijorare 

Mai mult decât atât, ultimele declarații ale lui Neymar au stârnit reacții de îngrijorare și nu au fost pe placul brazilienilor. Într-un interviu acordat recent, 'decarul' naționalei a dezvăluit că plănuiește să se retragă de la națională după Campionatul Mondial din 2022, invocând oboseală mentală. 

„Cred că Mondialul din Qatar va fi ultimul pentru mine, nu știu dacă am capacitatea mentală pentru a face fotbal în continuare”, a spus Neymar pentru DAZN. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!