Messi si-a aflat PEDEAPSA primita dupa OMAGIUL pentru Maradona cu care a emotionat toata planeta! Cat trebuie sa plateasca Barcelona

Messi si-a aflat PEDEAPSA primita dupa OMAGIUL pentru Maradona cu care a emotionat toata planeta! Cat trebuie sa plateasca Barcelona

Gestul superb facut de Messi o costa pe Barcelona cateva sute de euro!

Leo Messi (33 ani) l-a omagiat pe Maradona asa cum a stiut mai bine, pe teren, inscriind un gol impotriva Osasunei. Capitanul Barcelonei a mers apoi catre camera, si-a dat jos tricoul, iar pe sub el avea echipamentul cu care zeul fotbalului a jucat la Newell's, echipa la care a jucat si Leo. 

Arbitrul partidei, Mateu Lahoz i-a aratat cartonasul galben lui Messi, asa cum cerea regulamentul. Comisia de Disciplina a decis sa amendeze clubul cu 600 de euro, desi initial se preconiza o amenda de 3 000 de euro, maximum care poate fi primita in astfel de situatii. De asemenea, in ciuda declaratiilor facute si cererilor de a i se anula cartonasul primit datorita conjuncturii, Comisia a decis sa mentina cartonasul primit de Leo. 

Barcelona va face recurs la decizia luata, dupa ce s-au mai intamplat astfel de cazuri in cadrul competitiei, iar jucatorii au fost iertati. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies