Declaratia de ultima ora a arbitrului care i-a dat galben lui Messi dupa omagiul ISTORIC pentru Maradona! Ce a putut sa spuna acum

Declaratia de ultima ora a arbitrului care i-a dat galben lui Messi dupa omagiul ISTORIC pentru Maradona! Ce a putut sa spuna acum

In minutul 73 al meciului cu Osasuna, Messi a marcat fantastic si a stabilit scorul final al partidei, 4-0.

Reusita de exceptie a lui Messi a fost celebrata intr-un mod special. Imediat dupa gol, Messi si-a dat jos tricoul si a ramas in echipamentul lui Maradona de la Newell's Old Boys. Arbitrul de la centru, Mateu Lahoz, a respectat regulamentul si i-a dat acordat cartonasul galben lui Messi. 

La cateva zile de la acel moment, Lahoz a declarat pentru presa din Spania ca s-a simtit cu adevarat indurerat de moment. Spaniolul a sugerat ca FIFA ar trebui sa faca o exceptie de la regulament in situatii de genul. 

"Cand am pus mana in buzunar si i-am aratat galben lui Lionel Messi, m-a durut cu adevarat inima. Sunt de parere ca FIFA ar trebui sa faca unele exceptii de la aceasta regula", a declarat arbitrul Mateu Lahoz, citat de catre Opera News.

Raportul post-meci al lui Mateu Lahoz: "In minutul 73, jucatorul Lionel Andres Messi Cuccittini a fost sanctionat din urmatorul motiv: si-a scos tricoul dupa ce a marcat, ramanand intr-un echipament de-al lui Newell's Old Boys din sezonul 1993/1994, cu numarul 10 pe spate", conform celor de la Marca. 

Pe langa cartonasul galben, Barcelona va trebui sa achite o amenda de 3000 de euro dupa gestul facut de Messi, scriu cei de la sport.es. 





VIDEO PROTVPLUS.RO

O femeie din Bacău a murit în ziua în care s-a vaccinat. CNCAV: ”Suprapunere de evenimente fără legătură cu vaccinarea”
BRAT

Modifică setările cookies