Rugby Stadionul Arcul de Triumf Steaua Rugby

Fără spectatori pe stadionul Arcul de Triumf! Anunțul făcut de FRR 

Finala SuperLigii se va desfășura fără spectatori. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 17:12
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 17:22

Pe stadionul Arcul de Triumf urma să se desfășoare prima competiție sportivă cu spectatori, sâmbătă, în finala SuperLigii la rugby, de când arena a fost construită.

FCSB-ului i s-a refuzat accesul pe noul stadion, clubul roș-albastru solicitând să-și dispute meciurile de pe teren propriu în centrul Bucureștiului, arena urma să găzduiască primul eveniment cu public, în cadrul SuperLigii. Astfel, sâmbătă, în finala mică, ar urma să se întâlnească Timișoara și Dinamo, de la 12:00, iar actul decisiv va fi între Steaua și Baia Mare, de la 17:30. Doar că spectatorii nu vor putea participa la meciurile de rugby din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din București. 

Având în vedere evoluția îngrijorătoare a situației sanitare din București din ultimele zile și faptul că incidenţa îmbolnăvirilor de COVID-19, cumulată în ultimele două săptămâni, a trecut de 15 la 1.000 locuitori, Biroul Federal al FRR a decis astăzi, ca finalele SuperLigii, programate în acest weekend pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, să se dispute fără spectatori”, este comunicatul oficial emis de Federația Română de Rugby. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!