Stadionul Arcul de Triumf va fi inaugurat! Care este primul meci care se va juca pe noua arena 

Echipa nationala de rugby stejarii Alte sporturi Stadionul Arcul de Triumf va fi inaugurat! Care este primul meci care se va juca pe noua arena
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Iunie 2021, 18:28
Data actualizarii: Marti 22 Iunie 2021, 19:13

Arcul de Triumf va fi casa echipei nationale de rugby.

Stadionul Arcul de Triumf va fi inaugurat oficial pe 3 iulie, dar nu va fi un meci de fotbal, ci un joc de rugby intre nationalele Romaniei si Argentinei.

In urma cu trei ani, arena a intrat in reconstructie pentru Euro 2020, iar noul stadion a gazduit sesiunile de pregatire ale echipelor care au jucat meciurile din grupe pe Arena Nationala.

  • S-a hotarat! Stadionul Arcul de Triumf va fi inaugurat, dar cu un meci de rugby! Stejarii vor disputa un meci de lux in compania Argentinei

Echipa nationala de rugby a Romaniei a castigat confruntarea cu alte cluburi de fotbal, inclusiv FCSB, si va deschide Arcul de Triumf cu o partida in cadrul World Rugby, contra Argentinei. Aceasta victorie a fost savurata si de presedintele FRR, care a tinut sa le multumeasca oficialilor Ministerului Tineretului si Sportului pentru demersurile facute la forul european.

"Este o veste extraordinara pentru toti iubitorii rugbyului. Stejarii revin acasa, mai mult, revin intr-un meci de cel mai inalt nivel, cu una dintre cele mai bune echipe din lume. Doresc sa multumesc ministrului Carol – Eduard Novak si oficialilor Ministerului Tineretului si Sportului ca au facut posibila disputarea acestui meci aici, initiind demersuri la UEFA pentru eliberarea mai rapida a arenei care fusese inchiriata de forul european pentru antrenamentele echipelor la EURO 2020", a declarat  Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby, pentru site-ul oficial al FRR.


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!