Stadionul Arcul de Triumf Mihai Stoica MM Stoica Superliga

"A inceput sa se degradeze!" Probleme la arena Arcul de Triumf inainte sa fie data in folosinta?! Asta este anuntul momentului

Mihai Stoica a vorbit despre starea noului stadion de la Arcul de Triumf.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Sambata 15 Mai 2021, 12:32
Data actualizarii: Sambata 15 Mai 2021, 12:50

Stadionul Arcul de Triumf, la fel ca cel al Stelei, a fost terminat anul trecut, dar niciunul dintre ele nu a gazduit vreun meci. Cele doua arene au intrat in programul Companiei Nationale de Investitii, precum si stadionul Giulesti, care este in ultimul stadiu al lucrarii. Modernizarea acestor trei arene a fost facuta special pentru EURO 2020. 

FCSB a sperat ca isi va putea gasi o casa temporara la stadionul Arcul de Trumf, dupa ce Primaria i-a interzis sa mai joace pe Arena Nationala. Dar echipa patronata de Gigi Becali a fost refuzata si de aceasta data, si a fost nevoita sa joace meciurile de acasa la Giurgiu, Pitesti si Buzau.

Mihai Stoica a oferit o informatie inedita, spunand ca noul stadion a inceput sa se degradeze chiar inainte de a fi dat in folosinta.

"Si asta e o problema care ne-a cauzat, am fost aruncati de pe Arena Nationala, nu am fost primiti pe stadion la Arc. A inceput sa se degradeze inainte sa fie dat in folosinta, au inceput sa cada cateva sipci. E jenant ce se intampla in tara asta, dar cat timp Ministerul Apararii Nationale are echipa de fotbal si cheltuie milioane de euro pe an...", a precizat managerul general al FCSB-ului pe contul de Facebook al clubului. 

Modifică setările cookies