Si-a luat cetatenie ca sa poata juca la nationala Romaniei, dar nu a fost convocat de Radoi! Explicatiile selectionerului in cazul lui Camora: "Asta e motivul pentru care nu a fost convocat!"

Romania - Irlanda de Nord si Austria - Romania se vad in direct pe PRO TV si www.sport.ro, pe 4 si 7 septembrie, de la ora 21:45. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 August 2020, 17:58
Data actualizarii: Duminica 30 August 2020, 19:03

Selectionerul Romaniei a sustinut o conferinta de presa inaintea dublei cu Irlanda de Nord si Austria in care a vorbit despre convocarile facute. 

Radoi a surprins prin alegerile sale, lasand acasa nume importante care in trecut erau nelipsiti de la nationala. O alta surpriza a fost neconvocarea lui Mario Camora, care si-a luat cetatenia romana. 

Mirel Radoi a explicat motivul pentru care nu a putut sa il cheme pe fundasul lui CFR Cluj la nationala. 

"Cred ca in momentul de fata vorbim de o calificare la campionatul european, cred ca pentru noi, pentru Romania, viitorul apropiat este cel mai important. Din pacate nu a putut sa fie prezent pentru ca juridic nu a indeplinit toate criteriile care trebuie indeplinite. 

Chiar si in ciuda varstei, foarte multe persoane care vorbesc nu au raportul lui, nu stiu cum se antreneaza Camora si eu cred ca in momentul de fata conteaza mai putin varsta la el", a spus Radoi la conferinta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!