Anghel Iordănescu: ”E deja campioană!”

Anghel Iordanescu FCSB Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Februarie 2024, 23:53
Data actualizarii: Joi 29 Februarie 2024, 23:52

Anghel Iordănescu, fost selecționer al României, a urmărit de la oficială partida dintre FC Voluntari și FCSB de pe stadionul care-i poartă numele.

Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1 în fața ilfovenilor și și-au configurat un avantaj de 10 puncte față de Rapid București, ocupanta locului secund din clasamentul sezonului regulat al Superligii României.

Anghel Iordănescu: ”E deja campioană!”

După meci, Anghel Iordănescu a discutat cu reprezentanții mass-media și a scos în lumină faptul că Florinel Coman a ieșit la rampă și a reușit să aducă victoria pentru formația dirijată de Elias Charalambous.

  • Întrebat despre campionat, ”Tata Puiu” s-a limitat să spună că o vede pe FCSB deja câștigătoarea Superligii României

”Chiar am înghețat. Chiar dacă am stat la oficială, a fost destul de frig. În privința jocului... Sunt trei puncte importante câștigate de FCSB și trei puncte mari pierdute 'acasă' de Voluntari. Chiar dacă Voluntari a pierdut jocul, a fost activă. A intrat la pauză în avantaj, în ciuda faptului că FCSB a avut posesia.

Repriza a doua în 10 minute FCSB reușește să întoarcă rezultatul, cred eu și cu contribuția celor trei jucători introduși în partea secundă. E o victorie importantă. În mod special aportul cel mai mare l-a avut Florinel Coman. Eu cred că FCSB e deja campioană”, a spus Anghel Iordănescu după meci.

FC Voluntari - FCSB 1-2

FC Voluntari a fost superioară FCSB-ului în prima repriză. Andrei Dumiter a deschis scorul în minutul 16, doar că roș-albaștrii au revenit pe tabela de marcaj în partea secundă.

După ce a efectuat trei schimbări la pauză, gruparea roș-albastră a dat lovitura prin ”dubla” lui Florinel Coman, care a restabilit egalitatea în minutul 48 și a adus victoria șase minute mai târziu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!