Pretenția lui Costel Gâlcă pentru a deveni antrenorul Universității Craiova: ”Sunt dispus, dar nu în orice condiții!”

Universitatea Craiova Costel Galca Mirel Radoi Superliga Costel Gâlcă / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 17:39
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 17:51

Costel Gâlcă (52 de ani) este liber de contract după despărțirea de Radomiak Radom și se află pe lista lui Mihai Rotaru pentru a deveni antrenorul Universității Craiova.

Oltenii au rămas fără antrenor după demiterea lui Ivaylo Petev, iar Mihai Rotaru are în minte doi antrenori capabili să îl înlocuiască pe tehnicianul bulgar. Primul este Costel Gâlcă, iar al doilea este Mirel Rădoi, care a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova în perioada august – decembrie 2022.

Costel Gâlcă vrea libertate totală la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă a mărturisit că și-ar dori să ajungă pe banca Universității Craiova, una dintre echipele care an de an își propun câștigarea campionatului. Totuși, antrenorul care i-a adus FCSB-ului ultimul titlu de campioană a pus anumite condiții pentru a prelua gruparea din Bănie.

Gâlcă a anunțat că își dorește libertate totală la Universitatea Craiova, astfel că rămâne de văzut care va fi decizia lui Mihai Rotaru.

Nu m-au sunat încă. Sunt dispus să mă întorc în fotbalul românesc, dar nu în orice condiții. Să ajungem la un acord comun.

Cred că antrenorul trebuie să fie antrenor, să ia decizii și în interesul clubului, dar trebuie să fie liderul din vestiar.

Craiova are niște condiții, este o echipă care își propune să se bată la titlu și să câștige titlu. Orice antrenor care vine la Craiova știe de ce vine”, a spus Costel Gâlcă, potrivit Fanatik.

Mihai Rotaru l-ar fi convins pe Mirel Rădoi

Deși Universitatea Craiova nu a făcut niciun anunț oficial în legătură cu următorul antrenor, în România s-a vehiculat că Mirel Rădoi are șanse tot mai mari să revină pe banca oltenilor.

Recent demis de la Al Jazira, Mirel Rădoi ar fi fost convins de Mihai Rotaru să se întoarcă la echipa din Bănie și ar avea mână liberă din partea finanțatorului să pregătească următoarea stagiune.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!