Ianis Hagi Austria Mirel Radoi Romania Nationala

Radoi sare in apararea lui Ianis dupa criticile primite: "Vor veni momente cand nationala va castiga puncte datorita lui!" 

Austria - Romania se vede IN DIRECT pe PRO TV si www.sport.ro luni, 7 septembrie, de la 21:45. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Septembrie 2020, 20:32
Data actualizarii: Duminica 06 Septembrie 2020, 20:53

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai criticati jucatori dupa meciul cu Irlanda de Nord, din cauza prestatiei sterse pe care a avut-o. 

Mirel Radoi a vorbit despre meciul lui Ianis, despre care a declarat ca in ciuda prestatiei slabe, va ajunge sa straluceasca la nationala, iar vinovatii pentru scor sunt antrenorii, nu jucatorii. 

"Se poate intampla, daca ne uitam pe cifre, probabil cea mai mare problema e la nivel de dueluri unde niciodata nu a excelat, el are alte calitati, dezechilibreaza o aparare adversa, poate finaliza cu ambele picioare. Nu a fost cea mai fericita seara pentru el dar nu putem sa gasim vinovati jucatorii. Primii vinovati suntem noi si noi trebuie sa fim judecati pentru rezultat.

E clar ca nu a avut o partida reusita, e constient de asta, dar sunt sigur ca vor veni momente cand nationala va castiga puncte si prin prisma evolutiei lui", a spus Mirel Radoi la conferinta de presa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!