"Ne simteam superiori si credeam ca nu putem lua gol!" Care au fost greselile lui Mirel Radoi la debutul pe banca nationalei! "Trebuie sa avem rabdare!"

"Ne simteam superiori si credeam ca nu putem lua gol!" Care au fost greselile lui Mirel Radoi la debutul pe banca nationalei! "Trebuie sa avem rabdare!"

Romania a remizat cu Irlanda de Nord in meciul de debut al lui Mirel Radoi pe banca tehnica. 

Dupa meci, Gabi Balint a comentat prestatia 'tricolorilor' din partida contand pentru Nations League. 

Fostul fotbalist a punctat minusurile pe care le-a vazut in echipa, dar i-a laudat si pe cei care i-au placut, in special pe Chiriches, despre care a spus ca a fost favoritul sau. 

"Jocul nostru de pase a fost destul de lent, schimbarile proaste, neinspirate! La Hanca a fost obligat sa schimbe, din cauza problemelor, dar si Nistor, si Nedelcearu au gresit la gol. Schimbarile au bulversat echipa, dar asta e. 

Nu e vina lui Radoi, trebuia sa marcam, dar nu am reusit. Am lalait-o, ne simteam superiori si credeam ca atat se va termina, ca n-au cum sa ne dea gol, dar uite ca au putut. Asta e fotbalul.

Am vazut si lucruri bune, o echipa frumoasa, curajoasa. Meciul din care ne vom da seama pe unde suntem va fi cel cu Austria. 

Mi-a placut Chiriches, ca a organizat bine, se vedea ca are personalitate, e un jucator cu experienta. Mi-a placut Puscas, Alibec a jucat foarte bine pentru Puscas astazi, mai putin pentru el, dar pe Puscas l-a pus in situatii bune. Stanciu n-a jucat rau, Maxim a fost activ. 

Ianis putea mai mult, dar a luat galbenul ala... Ianis a jucat acolo unde trebuia sa se simta cel mai bine, in spatele atacantilor, unde are zona mare de actiune, a avut cateva artificii, dar prea putin. Cred ca poate mai mult, dar ii mai trebuie timp, probabil. E cel mai tanar, trebuie sa mai avem rabdare cu el.

Despre Bancu nu stiu ce sa mai cred. A avut cateva incursiuni in atac, a gresit cateva centrari usoare... Inca eu cred ca acolo trebuie sa gasim un jucator. Hanca nu a jucat rau, nici Tosca, in afara de faza golului. 

Trebuie sa le dam putin timp (n.r. noilor antrenori). Noi voiam dintr-un meci sa ne vedem calificati. Pana la urma am vazut multe lucruri bune in joc. Important e ca Radoi sa le dezvolte in continuare. Am impus jocul, am atacat, am facut pressing. Mentalitatea asta vreau sa o vad la echipa nationala. Daca pastram mentalitatea asta, putem sa construim in viitor", a declarat Balint la Digi Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe școli trec la scenariul roșu, iar copiii vor învăța de acasă. Multe sunt din București
BRAT