Radoi comenteaza 'conflictele' de la nationala din perioada Contra! Solutia gasita de selectioner pentru a rezolva tensiunile de la lot 

Radoi comenteaza 'conflictele' de la nationala din perioada Contra! Solutia gasita de selectioner pentru a rezolva tensiunile de la lot 

Mirel Radoi a preluat banca tehnica a nationalei Romaniei dupa ce Cosmin Contra si-a dat demisia. 

In perioada in care Cosmin Contra a fost selectioner, s-a scris despre conflictele din cadrul lotului. Unul dintre ele ar fi fost chiar al selectionerului cu portarul Ionut Radu, cel care a fost capitanul lui Radoi la nationala U21. 

Un alt conflict ar fi fost cel dintre generatii, dupa cum a dezvaluit chiar Nicusor Stanciu, care a declarat ca cei tineri nu i-ar respecta pe jucatorii cu greutate din vestiarul nationalei.

Mirel Radoi a vorbit despre 'conflictele' aparute in presa si a declarat ca a vorbit atat cu Radu, cat si cu jucatorii din lotul nationalei despre asta, afirmand ca nu au existat astfel de discutii.

"Citind si auzind toate lucrurile care ar fi fost posibil sa se fi intamplat, am incercat sa aflu de la ei. Am discutat despre ce s-a scris intre Cosmin si Radu, nu a existat niciun conflict. 

Apoi, conflictul dintre generatii, i-am intrebat pe cei de la tineret, apoi pe cei de la echipa mare, au fost tacuti initial, apoi le-am spus ce ne dorim. 

Cand ne-am reunit, am incercat sa avem o discutie, sa spuna deschis orice s-a intamplat negativ. Au fost jucatori care au spus, am apreciat foarte mult la ei, chiar daca nu au fost la fel de deschisi ca cei de la tineret. E normal, la tineret e varsta inconstienta. 

La echipa mare, probabil s-au gandit ca daca spun ce simt sa nu raneasca un coleg. 

Toate discutiile am vrut sa fie de fata cu toata lumea, sa nu se creada ca avem ceva de ascuns. Lucrurile de tactica, da, le-am discutat individual", a spus Mirel Radoi pentru Digisport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ivermectina poate afecta grav inima oamenilor și chiar provoca moartea. Avertismentul medicilor
BRAT

Modifică setările cookies