Suporterii nu-l vor la echipa nationala, dar Mirel Radoi nu-i inchide usa! In ce conditii ar putea Camora sa fie convocat pentru meciurile Romaniei

Mirel Radoi a vorbit la Pro X despre posibilitatea naturalizarii lui Camora. 

Selectionerul a prezentat conditiile in care fotbalistul lui CFR Cluj ar putea sa fie convocat, poate chiar pentru meciul cu Islanda din octombrie, care va fi transmis in direct pe PRO TV si SPORT.RO. 

"Camora trebuie sa isi termine toate problemele pe care le are juridic si daca va continua evolutiile bune la echipa de club poate va fi convocat. 

Am vazut ca a inceput sa cante imnul, mie nu imi plac lucrurile astea. Mie imi plac lucrurile mult mai serioase. 

El, ca sa poata face parte din grupul asta, trebuie sa joace la fel de bine ca pana acum. Altfel, ca este ofensiv, defensiv, ca are personalitate, nu conteaza. Trebuie sa continue evolutiile bune", a spus Mirel Radoi la Ora exacta in sport. 

Suporterii echipei nationale nu sunt de acord cu naturalizarea lui Mario Camora. Acestia au postat pe pagina de Facebook un comunicat intitulat "Fara straini in nationala".

Ei au notat ca il respecta pe jucatorul CFR-ului, dar ca isi doresc ca nationala sa isi respecte doctrina. 

"Echipa nationala, prin doctrina ei, nu poate contine decat jucatori romani, deoarece aceasta ii este menirea si orice implant strain ii denatureaza total scopul si o face sa semene cu o echipa de club, desi conceptele sunt totalmente diferite.

Dupa cum ii spune si numele, o echipa nationala trebuie compusa din jucatori nativi ai tarii pe care acestia o reprezinta, altfel, daca ar ingloba si jucatori straini, s-ar putea numi fara echivoc 'echipa internationala'."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce știm până acum despre noua tulpină de Covid-19 din Marea Britanie. Cum ne putem proteja
BRAT

Modifică setările cookies