Mirel Radoi a aruncat BOMBA in direct! Cat vrea sa mai stea pe banca echipei nationale! "Fierb de nerabdare sa ajung acolo!"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2020, 13:06
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2020, 18:22

Selectionerul echipei nationale a Romaniei a vorbit despre planurile sale de viitor la Ora exacta in sport. 

Mirel Radoi a spus ca nu isi doreste sa mai ramana pe banca tehnica a "tricolorilor" mai mult de 2-3 ani. 

"Nu imi doresc sa mai raman 3-4 ani la echipa nationala, chiar si acum fierb cu nerabdare. Antrenamentele pe care le facem, avem un timp alocat cu tot cu pauze. Niciodata nu ma limitez la el, din pacate.

Adrian Mutu face o treaba foarte buna, chiar daca o face destul de diferit la nivel de posesie. Ca nivel de rezultate si de joc o face foarte bine si nu am nicio grija ca nu ne-am califica din nou la Campionatul European. Cred ca va reusi sa ajunga cel putin la performanta facuta de noi, pentru ca sunt jucatori de la echipa nationala mare care pot ajunge din nou la tineret.

Eu cred ca Mutu ar trebui sa fie noul selectioner de la nationala mare si cred ca asta este circuitul care va trebui sa continue. Apar generatii foarte bune de jucatori cu aceasta regula U21, dar care au nevoie de 2-3 ani. Cu o prezenta la un Euro, la Olimpiada, e clar ca circuitul se va inchide la echipa mare si e clar ca si antrenorul va trebui sa faca pasul cu ei", a declarat Mirel Radoi la Pro X. 

Selectionerul si-a prezentat si planurile de viitor pe care le are, vorbind despre echipa la care si-ar dori sa ajunga. 

"Imi e greu sa spun ce echipa as vrea sa antrenez. Nu stiu ce poate aparea. Intai sa termin acest proiect pe care il avem cu echipa nationala. Unde ma voi duce nu vreau cineva sa imi impuna sa fie un joc meschin, chiar daca aduce rezultate, cu asta nu voi putea fi de acord.

Prefer sa ma duc la o echipa mai mica unde sa pot sa imi dezvolt un joc, sa pot sa imi controlez adversarul prin posesie, printr-o tactica bine stabilita, decat sa sacrific spectacolul doar din cauza rezultatului", a adaugat Radoi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!