Nationala

Negocierile dintre Boloni și Federație, pe punctul de a cădea! Unde s-a blocat totul 

Continuă incertitudinile în ceea ce privește banca tehnică a naționalei României de fotbal! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 23:12
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 23:44

Refuzați de Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, oficialii Federației au încercat o altă mutare de răsunet, astfel că l-au contactat pe Ladislau Boloni. Pe 28 decembrie, președintele FRF, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, au zburat la Nisa pentru a negocia cu antrenorul rămas liber de contract în luna mai a anului trecut. 

Discuțiile au continuat în România, acolo unde Boloni a ajuns pe 6 ianuarie și s-au desfășurat de-a lungul acestor zile. Deși toți așteptau anunțul conform căruia Laszlo Boloni a acceptat propunerea Federației în data de 10 ianuarie, acesta nu a venit, iar discuțiile l-ar îndepărta și mai tare pe tehnician de banca naționalei. 

Negocierile lui Boloni cu Federația, pe cale să cadă! 

Federația Română de Fotbal i-a propus lui Laszlo Boloni un contract valabil pe următorii doi ani, un salariu de 300 000 de euro anual, dar și o primă de calificare la Campionatul European din 2024. 

Cu toate astea, tehnicianul român nu ar fi încântat de propunerea făcută de federali, astfel că negocierile dintre cele două părți ar fi aproape de a ajunge la final, informează digisport.ro. Boloni și-ar dori o propunere mai atractivă din punct de vedere financiar, pe care șefii Federației nu ar fi dispuși să i-o ofere. 

Principalul argument ar fi faptul că reprezentanții Federației Române de Fotbal nu ar fi convinși de planul pe care Boloni l-a prezentat pentru naționala României. 

Astfel, varianta Boloni pe banca naționalei ar putea fi exclusă în următoarele zilei, iar Edward Iordănescu și Adrian Mutu ar putea fi din nou în cărți pentru preluarea postului de selecționer. 

Modifică setările cookies