Nationala Ladislau Boloni

Dezvăluiri din interiorul FRF! Cum decurg negocierile cu Boloni: ”Se așteaptă un răspuns”

Ladislau Boloni ar putea deveni noul selecționer al României.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 22:11
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 22:54

Antrenorul de 68 de ani este la un pas să revină pe banca echipei naționale, după o pauză de mai bine de 20 de ani. Acesta a venit la București pentru a negocia cu FRF, iar zilele următoare se așteaptă un răspuns oficial în privința semnăturii lui.

Andrei Vochin susține că Boloni a primit o ofertă pe care o analizează și la care urmează să îi dea un răspuns. Acesta spune că negocierile au avut mai multe etape.

"Nefăcând parte din echipa de negocieri, acum aştept şi eu ca şi ceilalţi să vedem ce se întâmplă. Nu cunosc asta. Eu ştiu doar că se aşteaptă un răspuns, asta e tot ce ştiu eu. Pe baza a tot ce s-a discutat, Federaţia i-a spus 'asta putem să oferim' şi acum aşteaptă un răspuns de la domnul Boloni. Bănuiesc că e un deadline de bun simţ, în momentul ăsta se aşteaptă răspunsul de la el.

Au fost mai multe runde de negocieri. Răspunsul poate să-l dea şi prin telefon, prin avocaţi. Nu cred că e o problemă că el nu mai e fizic în Bucureşti", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

După mai bine de o lună de discuții, FRF a ales în final ca selecționerul României să devină Ladislau Boloni, asta dupăm ce Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat ofertele lui Răzvan Burleanu.

Boloni va fi la al doilea mandat de selecționer al României, după ce a mai stat pe banca ”tricoloră” între 2000 și 2001. Nancy, Sporting Lisabona, Stade Rennais, Monaco, Al-Jariza Standard Liege, Al-Wanda, Lens, PAOK,, Al-Khor, Ittihad, Royal Antwerp, KAA Gent sau Panathinaikos sunt echipele antrenate de acesta în carieră.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!