Săgeți către Laszlo Boloni: ”Vorbim la trecut despre cariera lui de antrenor. Ganea a vrut să-l bată”

Ladislau Boloni este favorit pentru preluarea postului de selecționer al României, pe care l-a mai ocupat și în perioada 2000-2001.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 15:45
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 15:54

Impresarul Florin Iacob nu consideră că fostul antrenor de la Panathinaikos, Antwerp sau Gent este potrivit pentru postul de selecționer și amintește de un episod petrecut în precedentul său ”mandat”, la meciul cu Italia, pierdut de ”tricolori” în octombrie 2000 cu 3-0.

”Ganea a vrut să-l bată. Vorbim la trecut despre cariera lui”

„Părerea mea e că, la ora asta, vorbim puțin la trecut despre cariera de antrenor a lui Boloni și nu mai e de actualitatea vremurilor de la Sporting Lisabona sau Standard Liege, chiar dacă a făcut ce a făcut la Antwerp, cu o echipă mică. 

Părerea mea e că nu e compatibil cu fotbalul românesc și atunci când a antrenat echipa națională a rămas o întâmplare nedescrisă de dânsul și ar fi fain dacă ne-ar povesti, când Ganea a vrut să-l bată la meciul cu Italia. Așa imagini n-am văzut niciodată, și lumea după acel meci îi dădea dreptate lui Ganea, culmea! Asta trebuie să ne spună Boloni, ce a generat ieșirea lui Ganea la acea vreme”, a spus Florin Iacob, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

După mai bine de o lună de discuții, FRF a ales în final ca selecționerul României să devină Ladislau Boloni, asta după ce Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat ofertele lui Răzvan Burleanu.

Boloni ar fi la al doilea mandat de selecționer al României, după ce a mai stat pe banca ”tricoloră” între 2000 și 2001. Nancy, Sporting Lisabona, Stade Rennais, Monaco, Al-Jariza Standard Liege, Al-Wanda, Lens, PAOK, Al-Khor, Ittihad, Royal Antwerp, KAA Gent sau Panathinaikos sunt echipele antrenate de acesta în carieră.

Modifică setările cookies