Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a ofertat vreodată pe Ladislau Boloni 

Gigi Becali a intervenit marți dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 11:59
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 12:55

Ladislau Boloni poartă negocieri cu cei de la FRF pentru a deveni selecționer după ce Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu l-au refuzat pe Răzvan Burleanu.

Patron al formației FCSB, Gigi Becali a comentat marți dimineața posibilitatea ca fostul mijlocaș al Stelei să treacă la timona primei reprezentative și a mărturisit că nu l-a ofertat vreodată pe antrenorul care a mai condus naționala. 

Gigi Becali: "Ca antrenor e valoros. Ca om nu știu"

"Niciodată nu l-am ofertat pe Boloni. Părerea mea este că e un antrenor bun, are valoare, dar nu l-am ofertat pentru că nu am avut nicio prietenie cu dânsul.

A avut mereu ceva cu mine fără niciun fel de motiv, nu știu. Ca antrenor e valoros, ca om nu știu. Ce mă interesează pe mine ce face Boloni? 

Am văzut că vorbești cu ursul și nu te bagă în seamă. Stau să mă lupt cu morile de vânt? Să facă ce vor și la FRF", a declarat Gigi Becali, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport.

Ladislau Boloni s-a întors în țara săptămâna trecută, dar încă nu a dat niciun răspuns. S-a întâlnit de mai multe ori cu Răzvan Burleanu și cu Mihai Stoichiță, însă fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni vrea să știe exact dacă planul său poate fi susținut de FRF.

Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au fost primele trei nume luate în calcul de FRF, însă toți au refuzat propunerile după ce lui Mirel Rădoi i s-a încheiat contractul, pe 30 decembrie.

Modifică setările cookies