Nationala

Boloni negociază, Mutu antrenează!? „Briliantul” are planul făcut. Prandelli, lângă el dacă va fi numit selecționer

Ladislau Boloni se află în negocieri cu FRF pentru preluarea băncii tehnice a naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 18:53
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 18:57

Antrenorul de 68 de ani este așteptat să le dea un răspuns oficialilor de la Federația până la începutul săptămânii viitoare.

Potrivit informațiilor scurse din interiorul FRF, negocierile, care s-au purtat în mai multe etape, s-au încheiat, iar acum Burleanu și Stoichiță așteaptă un răspuns de la Boloni.

Situația nu este una deloc limpede în privința viitorului selecționer al României, iar potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, Adrian Mutu stă în joc de glezne. În cazul în care Boloni va da un răspuns negativ, „Briliantul” est pregătit să preia naționala.

Mutu, gata să preia oricând naționala

Mutu și-ar fi făcut deja planul de bătaie. În cazul în care va fi numit selecționer, fostul internațional va încerca să-i aducă alături de el, în rol de consilieri pe Cornel Dinu și Prandelli.

„Dacă Mutu vine la echipa națională, el știe că este un antrenor tânăr și fără experiență, dar are în minte să facă niște chestiuni care să contrabalanseze lipsa de experiență.

Am informații că ar fi venit cu doi consilieri grei de tot la națională, o spun în premieră: Prandelli și Cornel Dinu. Mi s-ar părea o idee genială, ca mod de lucru. Din zona Federației am auzit informația”, a spus Decebal Rădulescu, la Digi Sport.

Mutu are o relație apropiată cu Prandelli din perioada în care românul activa ca fotbalist la Fiorentina, iar italianul era antrenor.

Modifică setările cookies