Ionel Ganea boloni selectioner romania Nationala

Ionel Ganea e categoric. Ce a spus despre numirea lui Boloni pe banca naționalei

FRF poartă negocieri în aceste zile cu Ladislau Boloni.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 10:09
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 10:42

Ionel Ganea (19 goluri în 45 de selecții la prima reprezentativă) a fost antrenat de Boloni în primul mandat al tehnicianului pe banca națională. Acum, după ce oficialii FRF au fost refuzați de mai mulți antrenori români, varianta Boloni a reapărut pe agenda oficialilor de la Casa Fotbalului.

Ionel Ganea susține că numirea lui Boloni ar fi o soluție excelentă pentru națională, mai ales în contextul în care tehnicianul stabilit în Franța deține capacitatea de a lucra cu fotbaliști tineri. În precedentul său mandat, Boloni se baza pe jucători în vârstă de 20 de ani precum Mirel Rădoi, Tibi Ghioane, Marius Niculae sau Paul Codrea.

Ionel Ganea: "Boloni ar resuscita fotbalul românesc!"

”M-aș bucura pentru el dacă ar bate palma cu FRF. Eu zic că ar fi un câștig foarte mare pentru națională, are experiență, ar resuscita fotbalul românesc. Am avut rezultate bune cu el atunci, când activam la echipa națională, rezultate pot confirma”, a declarat Ionel Ganea, potrivit digisport.ro.

Ladislau Boloni s-a întors în țara săptămâna trecută, dar încă nu a dat niciun răspuns. S-a întâlnit de mai multe ori cu Răzvan Burleanu și cu Mihai Stoichiță, însă fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni vrea să știe exact dacă planul său poate fi susținut de FRF.

Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au fost primele trei nume luate în calcul de FRF, însă toți au refuzat propunerile după ce lui Mirel Rădoi i s-a încheiat contractul, pe 30 decembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!