Nationala

Variantă surpriză pentru naționala României: Boloni director tehnic, Mutu selecționer: ”Ar fi ideal”

Ladislau Boloni este aproape de a prelua postul de selecționer al României, după ce a negociat cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 11:47
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 11:49

Marcel Pușcaș ”salută” varianta găsită de FRF pentru postul de selecționer și crede că Boloni, unul dintre cei mai experimentanți antrenori români, ar trebui să fie director tehnic al FRF, post ocupat în prezent de Mihai Stoichiță.

„Dacă ar fi după mine, aș fi optat pentru o variantă Boloni, și nu de acum, în locul lui Stoichiță trebuia curtat Boloni. Este capabil să facă o strategie pe termen mediu cel puțin și să o și aplice. Și Adrian Mutu selecționer, asta ar fi varianta ideală, cu mandate pe patru ani. Am stat câteva zile la Nancy, când era la începuturi. 

Nu vă spun cât de apreciat era în club. Ideal ar fi să fie Boloni în locul lui Stoichiță, care este și fricos de rezultate, nici nu știe multe cu copiii și juniorii. Să mă scuze... Nu-l putem compara pe Boloni cu Stoichiță. Și nici Stoichiță nu e vreun tinerel. Este o incompatibilitate”, a spus Marcel Pușcaș, la Ora Exactă în Sport.

După mai bine de o lună de discuții, FRF a ales în final ca selecționerul României să devină Ladislau Boloni, asta după ce Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat ofertele lui Răzvan Burleanu.

Boloni ar fi la al doilea mandat de selecționer al României, după ce a mai stat pe banca ”tricoloră” între 2000 și 2001. Nancy, Sporting Lisabona, Stade Rennais, Monaco, Al-Jariza Standard Liege, Al-Wanda, Lens, PAOK,, Al-Khor, Ittihad, Royal Antwerp, KAA Gent sau Panathinaikos sunt echipele antrenate de acesta în carieră.

Modifică setările cookies