Mircea Sandu, dezvăluiri de la Monaco. "N-am fost invitat, nu m-am autoinvitat"

Mircea Sandu Federatia Romana de Fotbal Mircea Sandu dezvaluiri Monaco Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 13:59
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 14:24

Timp de 24 de ani, "Nașul" a fost șef al Federației Române de Fotbal. 

Stabilit în Monte Carlo, Mircea Sandu urmărește tot ce se petrece prin fotbalul românesc. Naționala României va juca la Campionatul European din Germania, iar în privința Superligii lucrurile par a se fi limpezit. FCSB are un avans consistent. 

Mircea Sandu: "În afară de trei cancere, sunt bine"

Într-un interviu realizat la Sport Total FM de jurnalistul Răzvan Toma, fostul președinte la Federației Române de Fotbal spune că nu așteaptă invitații din partea actualilor conducători de la Casa Fotbalului și mărturisește că merge la controale medicale periodic. Fostul atacant de la Sportul Studențesc a învins o boală chinuitoare, iar acum se simte bine. 

“Stau și prin țară, stau și prin Franța. Am copii și nepoți și acolo, și aici. În prezent, nepoții sunt hobby-ul meu și al soției. Mă duc cu nepoata la antrenamente la echipa națională de volei juniori la Monaco. Îl duc și pe nepoțel la antrenamente, că joacă fotbal la o echipă de juniori din Monaco. Deci cam asta e activitatea mea. Ei fac școala în Monaco.”, a spus Mircea Sandu, la Sport Total FM.

"În afară de trei cancere, sunt bine, da (râde). Eu așa sper (n.r. – că le-a învins). Mai fac controale, mă mai văd profesorii. Asta-i viața, n-ai ce să faci. Te lupți cu ele", a continuat pentru sursa mai sus citată fostul șef al FRF. 

Mircea Sandu: "Am renunțat la postul de președinte de onoare al FRF"

Mircea Sandu a ocupat cea mai importantă funcție din fotbalul românesc timp de 24 de ani, din 1990 până în 2014. 

“Sunt deja 10 ani de când eu mi-am încheiat activitatea (n.r. – la FRF). N-am mai avut contact cu nimeni. Am renunțat la postul de președinte de onoare al Federației. N-am fost invitat, nu m-am autoinvitat, dacă vreau să mă duc la un meci îmi iau bilet, nu am nicio problemă. Nici nu mă pasionează, nici nu mă interesează. Ce este, este, ce va fi, va fi, vorba cântecului”, a conchis fostul președinte al FRF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!