andrei nicolescu actionar dinamo nicolescu dinamo presedinte dinamo venus bucuresti Liga 2

GALERIE FOTO Andrei Nicolescu și-a căutat inspirația la un meci "de cartier". Unde a fost surprins președintele lui Dinamo în weekend

Nicolescu este președinte și acționar la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 16:11
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 16:28

Andrei Nicolescu, președintele și acționarul lui Dinamo, a fost surprins de Sport.ro în tribunele Stadionului "Biruința", din cartierul bucureștean Pajura. 

Avocatul Niculescu, decisiv pentru salvarea cluburilor Rapid și Dinamo

Oficialul a urmărit partida Venus București - Progresul 2005, contând pentru etapa a noua a Ligii 4 din subordinea AMFB, încheiată cu victoria oaspeților, scor 4-1. La Progresul a evoluat și Marius Pena (38 de ani), fostul campion al României cu Oțelul Galați. Nicolescu, care a purtat un trening roșu cu stema lui Dinamo pe piept, a urmărit partida alături de cei aproximativ 20 de spectatori și și-a întrerupt vizionarea pentru a trimite și citi mesaje pe smartphone. Acesta a plecat pe jos, cu jumătate de oră înainte de finalul partidei, el stând în apropierea arenei. 

Nicolescu este acționar și președinte al FC Dinamo 1948, după ce în trecut a fost vicepreședinte al FC Rapid 1923, club la a cărei reînființare și promovare până în Liga 2 a contribuit. Acesta este avocat de profesie și a jucat fotbal ca junior, pentru mai multe cluburi din țară și din străinătate. 

Dinamo are probleme în campionat, dar și-a echilibrat bugetul

Dinamo se găsește din nou într-o situație delicată, ocupând locul 15 în Superligă, penultimul, cu 10 puncte acumulate în 14 meciuri jucate, golaveraj -16. Mai jos în clasament se află doar FC Botoșani (6p, 13m, -13), în timp ce contracandidatele "câinilor" în lupta pentru salvarea de la retrogradare sunt FC Voluntari (13p, 14m, -10), FCU Craiova (14p, 14m, -4), UTA Arad (15p, 14m, -5), Poli Iași (16p, 14m, -4), FCU Cluj (16p, 13m, -3) și Oțelul Galați (16p, 14m, +0).  

Scaunul antrenorului Ovidiu Burcă se clatină, pentru prima dată după scandalul cu vedetele echipei din iarna trecută, dar acesta are încă încrederea conducerii clubului, iar în pauza de iarnă sunt așteptate întăriri pentru lot. Dinamo e tot mai aproape de ieșirea din insolvență, iar din 2026 ar urma să evolueze pe noul stadion din Ștefan cel Mare.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!