andrei nicolescu Dinamo Ovidiu Burca Superliga Andrei Nicolescu, administrator special la Dinamo/sursa foto: captură video

VIDEO "Hai să nu vorbim despre o apocalipsă!". Prima reacție a oficialilor lui Dinamo, după al optulea meci fără victorie + ce se întâmplă cu Burcă

Dinamo Bucureşti şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, scor 0-0, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 23:25
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 23:44

Cele două formaţii şi-au creat multe situaţii de poartă, dar au fost lipsite de claritate la ultima pasă sau în faţa porţii. Cea mai bună ocazie a gazdelor a fost şutul lui Christian Ilic (18), de la 16 metri, respins de portarul Silviu Lung jr.

Ieşenii au avut şi ei două şuturi din afara careului, expediate de Julian Marchioni (23) şi de Shayon Harrison (26), dar Adnan Golubovic s-a opus de fiecare dată.

Dinamo a ajuns la opt etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi cinci eşecuri, cu un singur gol marcat în ultimele şapte meciuri. Poli Iaşi e neînvinsă de trei meciuri, având o victorie şi două egaluri.

Reacția lui Andrei Nicolescu după Dinamo - Poli Iași 0-0

Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre situația critică în care se află echipa, declarând încă o dată că Ovidiu Burcă are susținere totală. 

"Asta e cea mai mare dezamăgire din seara asta, că nu am reușit să înscriem. Nu neapărat rezultatul, dar faptul că nu reușim să înscrie, e greu. Când ai mai multe rezultate de genul ăsta, să îți revii la ceea ce știi că ești, e foarte greu.

E normal la asemenea rezultate. Se simțeau altfel dacă marcau. 

Atunci când e o criză aparentă, să schimbi ceva în timpul sezonului, înseamnă adâncirea crizei. Conceptul este să facem o analiză exactă, completă spre final de competiție. Eu zic că nu o să fiu tot așa atunci. 

Avem un transfer care, chiar și acum în moment de criză, cred că este foarte bun, portarul. Alte transferuri par mai puțin reușite, dar până în iarnă o să pară mai reușite.

Hai să nu vorbim de o apocalipsă. Chiar și în decembrie o să fie doar jumătatea competiției. Nu cred că programul este o problemă, sunt aceeași jucători, e vorba de mentalitatea lor, de încredere. Aici trebuie lucrat. Cel mai rău mă doare că nu reușesc să înscrie. 

Suntem într-un moment dificil, încercăm să găsim soluții pe lângă ce facem acum. Ovidiu Burcă e vectorul principal, este cel care cred că va reuși să-i scoată din această criză", a declarat Andrei Nicolescu, la finalul partidei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!