Alexandru Cretu edward iordanescu FCSB Liga 1 Superliga

„Depășise sfera fotbalistică!” Iordănescu a comentat plecarea lui Alex Crețu de la echipă: „Pe ei i-am întors!”

Edward Iordănescu a comentat situația echipei sale.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 18:42
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 18:45

FCSB se află pe locul șapte în clasament, la 12 puncte distanță de lider, iar cu doar două zile înainte de încheierea perioadei de transferuri, roș-albaștrii caută să mai facă două-trei transferuri. Antrenorul Edward Iordănescu a analizat din nou situația lotului acolo unde sunt mari probleme după accidentările lui Coman și Tănase, doi dintre cei mai importanți fotbaliști ai vicecampioanei. 

Oficialii clubului încearcă să mai realizeze câteva mutări pe piața transferurilor, astfel încât echipa să fie una competitivă, în încercarea de a recupera distanța mare din clasament. Tehnicianul a punctat că problemele echipei la nivel de lot sunt de la mijloc în sus, urmând să fie aduși în continuare jucători pentru compartimentul ofensiv. Claudiu Keșeru și Vali Gheorghe au fost primele mutări. 

  • „Depășise sfera fotbalistică!” Iordănescu a comentat plecarea lui Alex Crețu de la echipă: „Pe ei i-am întors!”

În acest sens, într-o intervenție la Digi Sport, Iordănescu a fost întrebat dacă regretă acum plecarea lui Alexandru Crețu, dat afară de Gigi Becali după meciul cu Rapid. Mijlocașul defensiv adus de patron pentru a juca pe postul de fundaș central a gafat decisiv, iar finanțatorul a anunțat imediat că jucătorul va pleca de la echipa sa, vizându-i și pe Iulian Cristea și Risto Radunovic, care însă au rămas la echipă. 

„Depășise sfera fotbalistică!”
 

„Prea multe nu mai putem comenta, a fost o situație pe care am găsit-o, nu puteam îndrepta, sunt lucruri pe care nu le pot comenta public, deja mocnea un conflict, depășise puțin sfera fotbalistică. 

Mai erau două nume care fuseseră pronunțate și că se ia în calcul să se renunțe la ei, au fost jucători pe care i-am întors, care sunt acum cu noi, îmi asum responsabilitatea întoarcerii lor, cred că sunt jucători care pot ajuta echipa în continuare”, a spus Edward Iordănescu pentru Digi Sport.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies