Liga 1

Anghel Iordănescu, despre lupta la titlu: ”FCSB încă are șanse. Depinde de Gigi Becali”

FCSB și CFR Cluj, alături de Universitatea Craiova, par să fie echipele ce se vor lupta pentru titlu în acest sezon.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 21:53
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 22:27

Chiar dacă, cu excepția CFR-ului, celelalte două echipe nu au confirmat încă, valoarea lotului și a băncii tehnice pe care o au cele două echipe ar putea fi decisive.

Anghel Iordănescu, tatăl lui Edward Iordănescu, crede că fiul său este încă în cărți pentru lupta la campionat, deși CFR are un avans de 12 puncte după șapte etape.

  • Anghel Iordănescu, despre lupta dintre FCSB și CFR: ”FCSB încă are șanse. Depinde de Gigi Becali”

”Mi-a fost teamă de degringolada aceea, pentru că la experiența pe care o are lotul CFR-ului, acești jucători maturi, cu experiență, cu multe trofee câștigate, se adună, se completează și prin ceea ce fac în grup, contează foarte mult.

A venit Dan Petrescu, care a pus o condiție extraordinară pentru el pentru echipă, îi vreau pe acești jucători. Renunță la șase-șapte-opt jucători, dar îi vrea pe Culio, pe Bordeianu, pe Ștefan, mai are Dan Petrescu încă vreo două surprize.

Jos pălăria pentru că deși sunt probleme financiare, patronul, pe care nu-l cunosc, i-a făcut toate mofturile lui Dan Petrescu. 

Nu am fost de acord cum a procedat cu Șumudică și cu fostul președinte, Copilu, care a avut un rol extrem de important, un rol esențial în campionatele pe care le-a câștigat CFR în ultima perioadă. Asta nu mi-a plăcut. Nu cred că vedem undeva în Europa un asemenea punct. 

Șansele lui Edi, la titlu, nu sunt legate de Dan Petrescu, ci de Gigi Becali, și de aducerea a tre-patru jucători, pe ultima sută de metri. Edi depinde de Gigi Becali. Punctele pe care le are în momentul de față CFR Cluj se diminuează. Dacă reușești să transferi niște jucători care să influențeze jocul echipei și nu jucători de stat pe bancă, atunci încă sunt șanse” a spus Anghel Iordănescu, la Digisport.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies