Liga 1

„FCSB este imposibl să termine în primele 4!” Un fost internațional român îl descurajează pe Edi Iordănescu 

Edi Iordănescu a fost învestit de Gigi Becali antrenorul FCSB-ului pentru a opri seceta de șase ani fără titlu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 09:39
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 09:54

Edi Iordănescu a fost chemat de Gigi Becali pentru a-i aduce un nou titlu FCSB-ului după o pauză de șase ani. Însă tehnicianul a cerut întăriri pentru a realiza acest obiectiv, așa că pe lângă transferul lui Claudiu Keșeru (34 ani), antrenorul roș-albaștrilor a specificat că mai are nevoie de încă doi jucători. 

Însă Florin Prunea crede că anul acesta va fi tot al CFR-ului și că clujenii au un avans prea mare pentru a mai pierde al cincilea titlu consecutiv în România. 

  • „FCSB este imposibl să termine în primele 4!” Un fost internațional român îl descurajează pe Edi Iordănescu

Ar fi bine, la problemele pe care le are anul acesta FCSB-ul, să termine în primele trei. Dacă lucrurile merg la fel, părerea mea e că vor avea problemă şi de intrare în playoff. Rezultetele sunt cele care ţin un antrenor pe banca unei echipe. Atât. Cu actualul lot, este imposibil să ia titlul. Este imposibil să termine în primele 4, părerea mea”, a declarat Florin Prunea pentru as.ro. 

„CFR-ul în orice moment poate să facă două echipe, dacă nu trei”

 

„CFR Cluj, dacă va câştiga cu Botoşani și cu Craiova, părerea mea e că e încheiat campionatul. Şi aşa e încheiat în proporţie de 80%. Din păcate, vom avea un câştigător foarte devreme. Diferenţa de puncte este mult prea mare de celelalte echipe şi problemele pe care le au celelalte echipe vor ajuta CFR-ul.

În comparaţie cu loturile Craiovei şi FCSB-ului, hai să fim serioşi, CFR-ul în orice moment poate să facă două echipe, dacă nu trei. Tot timpul au câştigat la pas. CFR-ul a dominat în ultimii ani, nu au avut niciun fel de problemă. Locurile 2 şi 3 nu se premiază”, a precizat Prunea. 

După primele șapte etape din Liga 1, FCSB se află pe locul 8, cu 9 puncte, iar cu Edi Iordănescu pe bancă, roș-albaștrii au obținut o remiză, 1-1 cu Sepsi OSK, și o înfrângere, 1-4 cu CFR Cluj. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies