Liga 1

Edi Iordănescu și-a adus oameni de gol! Keșeru și Valentin Gheorghe au marcat deja pentru FCSB 

FCSB a câștigat amicalul cu Astra Giurgiu, iar cei care i-au adus victoria lui Edi Iordănescu au fost Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 14:10
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 14:50

FCSB are 11 jucători convocați la loturile naționale. Mirel Rădoi a avut nevoie de: Andrei Vlad, Florin Tănase, care nu s-a mai prezentat din cauza accidentării, Darius Olaru și Andrei Cordea, în timp ce Florin Bratu a mizat pe: Sorin Șerban, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu și Ianis Stoica pentru partidele de la U21. 

Risto Radunovic a fost convocat la naționala Muntenegrului, iar Alexandru Musi și Adrian Niță au trebuit să se prezinte la naționala U18, respectiv U19.

  • Edi Iordănescu și-a adus oameni de gol! Keșeru și Valentin Gheorghe au marcat deja pentru FCSB

Keșeru și Vali Gheorghe, marcatori în primul meci

Astfel, în aceste două săptămâni de pregătire, Edi Iordănescu nu a putut conta pe cei mai importanți jucători ai săi. Însă noile achiziții ale tehnicianului au înscris la primul joc în tricoul roș-albastru. Valentin Gheorghe și Claudiu Keșeru au fost marcatorii FCSB-ului în amicalul cu Astra Giurgiu, câștigat cu 2-1 de vicecampioana României. 

Iordănescu a început meciul cu următoarea formulă: Straton - Crețu, Vinicius, Miron, Haruț - Cristea - Oaidă, Ov. Popescu - Dumiter, Keșeru, Gheorghe, iar în actul secund au mai intrat Mamut, Coza, Șerbănescu, Ardelean și Târnovanu.

Primul meci în care cele două transferuri vor putea juca un meci oficial va pe fi 11 septembrie, împotriva lui Dinamo, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies