Fotbal intern

Anghel Iordănescu nu este mulțumit de lotul FCSB-ului, după venirile lui Keseru și Gheorghe: ”Edi a uitat să treacă asta"

FCSB i-a transferat pe Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 21:15
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 21:30

În încercarea de a câștiga primul titlu din 2015, FCSB l-a adus pe Edward Iordănescu pe banca tehică. Totuși, perioada de transferuri a FCSB-ului nu a fost una neapărat reușită. Trei fotbaliști transferați în această vară, Stipe Vucur, Zdenek Ondrasek și Alexandru Crețu au plecat deja de la echipă.

Astfel, doar Paulo Vinicius, Andrei Cordea, Claudiu Keșeru, Ivan Mamut, Andrei Burlacu și Valentin Gheorghe au rămas la FCSB dintre fotbaliștii aduși în această vară. În schimb, au plecat Nedelcu, Moruțan, Vână, Buziuc sau Filip, astfel că în compartamentul median FCSB are probleme mari.

  • EXCLUSIV | Prima reacție a lui Anghel Iordănescu referitoare la sfaturile tehnico-tactice pe care i le dă fiului său

Anghel Iordănescu, tatăl lui Edward Iordănescu, a vorbit despre situația lotului lui FCSB:

”Este foarte greu să vorbesc despre FCSB, pentru că am și eu interdicție, nu prin contract, prin consesn, să vorbesc. Din punctul meu de vedere, nu mă așteptam ca Gigi Becali să își respecte promisiunile legate de contract. Văd că le respectă și asta mă bucură. 

Cred că cel mai important lucru, Edi a uitat să îl treacă în contract. Susținerea în totalitate pentru antrenorul principal prin aducerea de jucători. Gigi Becali a promis că va aduce patru jucători, eu cred că era nevoie de șase.

Lotul este destul de strâns, cu foarte mulți jucători tineri, fără experiență, un campionat nu îl câștigi cu talente, îl câștigi cu certitudini. Nu uitați că antrenorul de la FCSB a spus că este deschis la plecările jucătorilor în străinătate. 

Dacă îți pleacă Moruțan, un jucător extrem de important pentru FCSB, dacă se accidentează Coman și nu joacă patru luni, dacă se accidentează golgheterul Tănase, pentru două luni, dacă vrea să plece, așa cum este el, Vali Crețu, pentru probleme de club, atunci este clar că lotul FCSB-ului este foarte subțire”, a spus Anghel Iordănescu la DigiSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies