Presa din Slovenia reacționează după ce Alexandru Crețu a fost făcut praf de Becali! Speculează o întoarcere la Maribor

Cretu Alexandru Cretu FCSB Maribor Slovenia Superliga Presa din Slovenia reacționează după ce Alexandru Crețu a fost făcut praf de Becali! Speculează o întoarcere la Maribor
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 21:59
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 22:38

Fotbalistul a fost unul dintre principalii vinovați ai înfrângerii cu Rapid.

FCSB a pierdut partida cu FCSB disputată în weekend, în urma unui autogol a lui Paulo Vinicius, după o fază în care Alexandru Crețu a dat pe lângă minge. Patronul FCSB a anunțat că vrea să renunțe la fotbalist, la nici două luni după ce a fost adus. Presa din Slovenia, acolo unde Crețu a jucat ultima dată, pentru Maribor, a reacționat și ea, acuzând FCSB că-și bate joc de român.

"Îi aduce din Slovenia, iar apoi își bate joc de ei. Primul care a simțit furia lui Gigi Becali, unul dintre cei mai sălbatici oameni din lumea fotbalului, a fost Ante Vukusic, fost jucător la Olimpija. Acum, povestea se repetă cu Alexandru Crețu, românul care a jucat la Maribor și a semnat cu FCSB. Becali l-a prezentat publicului chiar în vila sa de lux, una care este, de fapt, un kitsch.

  • Presa din Slovenia reacționează după ce Alexandru Crețu a fost făcut praf de Becali! Speculează o întoarcere la Maribor

A fost frumos cât a durat, dar a durat foarte puțin. Crețu e deja pe lista neagră a lui Becali. Pare că a jucat ultimul său meci pentru echipă, după ce Becali a spus că a pierdut derby-ul cu Rapid din cauza lui: 'Crețu ne-a bătut, nu Rapid. De acum încolo, e liber și îi voi da încă 100.000 de euro', a spus Becali.

E interesant că acum trei luni, până și agentul Zvonko Milojkovic i-a transmis public lui Crețu să nu semneze cu FCSB: 'Am cinci oferte mai bune pentru el, dar dacă Crețu vrea să fie sclavul lui Becali, asta e. Dacă merge la FCSB, nici nu-i pot ura succes, pentru că se va sinucide din punct de vedere sportiv. Să meargă, dar fără mine, eu nu vreau să fiu implicat în acest suicid sportiv și financiar'. Și cât de multă dreptate avea...", au scris slovenii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!