Varianta surpriza in Oltenia! Un antrenor cu 3 TROFEE pe banca CFR-ului, dorit la Craiova

Varianta surpriza in Oltenia! Un antrenor cu 3 TROFEE pe banca CFR-ului, dorit la Craiova

Craiova a anuntat astazi demiterea lui Devis Mangia. Echipa va fi antrenata de Corneliu Papura.

Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, a confirmat ca Papura va sta pe banca oltenilor pana la finalul sezonului, fiind conditionat de rezultate. O clasare pe locul 2 si castigarea Cupei Romaniei sunt obiectivele lui Papura.

In acest moment, ambele obiective trasate de conducere par indepartate. Craiova este la 5 puncte de FCSB, iar in turul semifinalelor Cupei Romaniei a fost invinsa de Viitorul.

Desi nu admite la nivel declarativ, conducerea Craiovei se gandeste deja la un antrenor cu nume pentru sezonul viitor. Eugen Neagoe, Flavius Stoican, Eugen Trica sau Nicolae Dica sunt doar cateva dintre numele vehiculate pana acum pentru banca oltenilor. Potrivit informatiilor www.sport.ro, conducerea Craiovei are un alt nume surpriza pregatit.

Antonio Conceicao este favorit pentru a prelua echipa din stagiunea urmatoare. Conceicao, in varsta de 57 de ani, a castigat trei trofee in Romania, alaturi de CFR: doua Cupe ale Romaniei si o Supercupa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies