"Ce facurati, muica?" Mihai Mironica, dupa decizia EXPLOZIVA de la Craiova

"Ce facurati, muica?" Mihai Mironica, dupa decizia EXPLOZIVA de la Craiova

Asadar, Rotaru i-a cautat nod in papura lui Mangia, i-a gasit si l-a inlocuit cu Papura.

Asta la putin timp dupa ce, pe un ton arogant, Rotaru certa presa intr-un comunicat ca scrie despre posibila demitere a italianului. Pe sistemul patentat de CFR Cluj, cand esti antrenor la Craiova si ti se asigura increderea in continuare in spatiul public, stii de fapt ca ai fost curatat.

Rotaru nu pacaleste pe nimeni cu aceasta demitere. Peluza Nord a surprins foarte bine situatia la partida cu CFR. L-au acuzat pe Mangia pentru ca era fricos, aveau proaspat in memorie momentul in care, la egalitate cu FCSB, italianul il scoate pe Mihaila si-l baga pe Bic, in timp ce adversarii jucau cu doi atacanti si vor castiga pana la urma. Insa mai numeroase erau mesajele la adresa patronului care incasase milioanele pe jucatorii exponentiali ai echipei si in locul lor fusesera aduse chilipiruri “la oferta”.

Mangia era cel mai longeviv antrenor din Liga 1. Hagi nu se pune, el e un Gigi Becali, un patron-antrenor. A facut istorie obtinand primul trofeu din scurta existenta a acestui club nasit de Olguta, dar s-a ferit mereu sa vorbeasca transant despre marele vis al oltenilor, cucerirea titlului. S-a distantat prin discursul public de sefi, incepand sa sugereze clar ca lotul pus la dispozitie nu este suficient de bun. Fara multe alternative, cu meciuri in care nu a facut toate cele 3 schimbari desi acuza programul incarcat, Mangia avea sa esueze lamentabil pe ambele fronturi interne dupa ce i se intamplase asta si pe scena europeana.

Demiterea lui Mangia nu rezolva problemele de fond ale Craiovei. Rotaru nu trebuie sa se mai minta cu alde Mihaila, Draghici, Fortes, Nuno Rocha sau Bic. Jucatorii, mai ales primii doi, au ceva potential, dar ei trebuie sa creasca pe langa niste certitudini. Patronul se lauda cu faptul ca bugetul e asigurat pentru urmatoarele sezoane, dar atunci cand publicul este campion, el isi doreste ca si echipa sa fie campioana. Acum, nu intr-un viitor nedefinit, ca doar se fac curand 30 de ani de la ultimul titlu al oltenilor.

Asa e la Craiova, adica asa cum e peste tot. Un antrenor a fost gasit tap ispasitor pentru caderea unui club. Suporterii vor trofee, patronul vrea sa recupereze banii imprumutati clubului. Vom vedea daca Papura va reusi sa mai salveze ce se poate salva din acest sezon sau totul va esua intr-o noua farsa cu pusti bagati pe teren cu CFR Cluj, asa cum s-a intamplat acum doi ani cu Viitorul...VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT