Adi Popa, atac la adresa celor mai mari cluburi din România: "Sincer mi-aș dori să retrogradeze Dinamo!"

Adi Popa Craiova Dinamo FCSB Superliga Adrian Popa
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 07:27
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 07:33

Adi Popa, fostul jucător al FCSB, recent retransferat la CSA Steaua, a lansat o serie de declarații incendiare, subliniindu-și dorința pentru schimbări majore în fotbalul românesc. 

Fotbalistul consideră că FCSB nu poate rata titlul în acest sezon, dar personal își dorește ca echipa să piardă derby-ul cu Universitatea Craiova, pentru a oferi o nouă perspectivă asupra campionatului.

„FCSB este foarte pragmatică, le-a lipsit când nu au câștigat titlul. Experiența este de partea FCSB. Distanța este de partea lor. FCSB are mai multe atuuri și nu mai sunt meciuri. Urmăritoarele vor juca din nou între ele, e greu să cred ca Universitatea Craiova să câștige toate meciurile.

  • Adrian Popa

Și la egal, tot FCSB va fi campioană. E greu să câștige Craiova pe Arena Națională, după mulți ani în care nu a câștigat aici. Deși mi-ar plăcea să câștige Craiova, ca să se relanseze campionatul. Să vedem până în ultimele etape un campionat strâns, pentru locul doi, locul trei, dar valoarea este de partea FCSB-ului. Au jucatori buni, în formă, Coman, Olaru, sunt bine." a declarat Adi Popa, pentru Pro Sport.

Adi Popa: "Sincer mi-aș dori să retrogradeze Dinamo"

În plus, Adi Popa și-a îndreptat atenția către rivalii de la Dinamo, exprimându-și dorința ca aceștia să retrogradeze în liga secundă. Motivația sa se bazează pe ideea că un posibil derby Steaua - Dinamo în eșalonul secund ar crea o atmosferă inedită și ar alimenta pasiunea și rivalitatea dintre cele două cluburi.

"Sincer mi-aș dori să retrogradeze Dinamo, ca să mă întâlnesc din nou cu ei în liga a doua. Ca stelist îmi dorec să mai avem un derby în liga a doua. Nu le vreau răul. Ar fi o emulație din nou, dar nu cred că vor retrograda”, a adăugat extrema "militarilor".

Cifrele lui Adi Popa

Adrian Popa, alias "Motoreta", a strâns în cariera sa momentan 445 de partide la nivel de cluburi, în care și-a trecut în cont 63 de goluri și 84 de pase decisive.

În sezonul curent, mijlocașul a strâns doar 6 meciuri, jucând un total de 422 minute, în care a înscris două goluri.=

Trofee și realizări

Nu stă rău la acest capitol, Popa putând să se laude cu trei titluri de campion al României consecutive(2013-2015), o Supercupă a României, două Cupe a României, două Supercupe ale Ligii și un titlu de campion al Bulgariei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!