Suporterii lui Dinamo continua campania de salvare a clubului! Un alt fotbalist important al echipei a fost convins sa accepte o reducere a salariului

Dinamo Janusz Gol Peluza Catalin Hildan program ddb Superliga Suporterii lui Dinamo continua campania de salvare a clubului! Un alt fotbalist important al echipei a fost convins sa accepte o reducere a salariului
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 09:18
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 09:23

Fanii dinamovisti fac eforturi foarte mari pentru a mentine echipa pe linia de plutire.

Liderii programului DDB au ajuns la intelegeri cu fotbalisti importanti ai echipei precum Deian Sorescu, Ante Puljic sau Diego Fabbrini ca acestia sa nu isi depuna memorii pentru a deveni liberi de contract. 

Mai mult decat atat, jucatorii au acceptat sa incaseze sume mai mici de bani fata de cat aveau de primit dar si sa isi diminueze salariul pe perioada de contract ramasa.

Acum, fanii dinamovisti au reusit sa dea o noua lovitura importanta. Ei au anuntat ca au ajuns la o intelegere si cu polonezul Janusz Gol.

Astfel, mijlocasul de 35 de ani a acceptat de asemenea o diminuare a salariului si va continua in Stefan cel Mare cel putin pana la finalul sezonului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!