LPF cere vaccinarea fotbalistilor din Liga 1! "Nu se poate crea o discriminare! Vom face o solicitare la Guvern"

LPF coronavirus Liga 1 vaccin Superliga LPF cere vaccinarea fotbalistilor din Liga 1! "Nu se poate crea o discriminare! Vom face o solicitare la Guvern"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 00:00
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 21:54

Oficialii LPF cer ca fotbalistii din Liga 1 sa fie vaccinati impotriva noului coronavirus.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat ca a solicitat Guvernului ca oamenii implicati in organizarea Ligii 1 sa fie introdusi pe lista categoriilor incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva Covid-19. 

"Dupa mintea mea, nu se poate crea o discriminare intre sportivii care participa la JO si cei care nu au reusit aceasta performanta. Avand in vedere precedentul creat, vom solicita Guvernului Romaniei ca toti fotbalistii din Liga 1 si staff-ul tehnic al cluburilor sa beneficieze de acelasi tratament. Cred ca si organizatiile care reprezinta alte sporturi ar trebui sa solicite acelasi lucru", a declarat Justin Stefan. 

Singurii sportivi inclusi pana acum pe lista categoriilor de persoane care se pot vaccina in etapa a doua sunt "sportivii componenti ai loturilor nationale sau ai loturilor olimpice si sportivii calificati individual la jocurile olimpice", alaturi de membrii staff-ului tehnic care participa la pregatirea acestora. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!