Joi 01 Noiembrie 2018, 10:54

Rednic da afara unul dintre cei mai importanti jucatori! Mesaj pentru conducere: "Din salariul lui platim alti doi fotbalisti"


	Rednic da afara unul dintre cei mai importanti jucatori! Mesaj pentru conducere: "Din salariul lui platim alti doi fotbalisti"

Mircea Rednic e pregatit sa demareze curatenia de iarna la Dinamo.

Rednic a promis, in momentul numirii pe banca lui Dinamo, ca va duce echipa in Play Off-ul Ligii I. Dupa primele doua meciuri, contra Calarasiului si a Chiajnei, ambele incheiate la egalitate, antrenorul si-a dat, insa, seama ca are nevoie de schimbari serioase la nivelul lotului. Astfel, "Puriul" a inceput sa negocieze aducerea mai multor jucatori.

In timp ce a discutat venirile unor fotbalisti liberi de contract, Rednic a facut si lista plecarilor.

Cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca Mircea Rednic i-a anuntat pe sefi ca e dispus sa renunte inclusiv la portughezul Diogo Salomao (30 de ani), unul dintre fotbalistii importanti din ofensiva.

Rednic a transmis ca din salariu de 10.000 euro lunar al lui Salomao pot fi platiti alti doi jucatori.

"Nu va agitati cu Salomao, nu e cazul. Din salariul lui platim doi jucatori adusi de mine care vor fi la fel de buni. Incetati sa va mai rugati de el", a spus Rednic.

Diogo Salomao a venit la Dinamo in 2017 din postura de jucator liber de contract, iar intelegerea sa expira vara viitoare. In iarna, el va intra in ultimele luni de contract.

Toader, despre OUG privind contestaţia în anulare: ”Doamna premier va decide”