Liga 1

„E liniștit!” Edi Iordănescu, reacție surprinzătoare după ieșirile lui Gigi Becali

După două luni în care a tăcut, Gigi Becali agită din nou apele la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:00
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:06

Deși trupa pregătită de Edi Iordănescu a câștigat cinci meciuri consecutive în campionat, patronul FCSB a criticat jocul echipei, susținând că și-ar dori ca aceasta să aibă mai mult posesia.

Discursul public avut de Becali l-ar fi deranjat pe Edi Iordănescu, care și-ar fi anunțat apropiații, potrivit informațiilor apărute în presă, că va pleca în iarnă de la FCSB.

Narcis Răducan, un apropiat de-ai lui Edi Iordănescu, a dezvăluit că a avut o discuție cu antrenorul de la FCSB și în ciuda valului de discuții apărut în spațiul public, tehnicianul este extrem de liniștit.

„Eu cunosc bine personajele principale. Scenariul este previzibil. Pot scoate în evidență rezultatele lui Edi și ale echipei sale, sunt foarte multe lucruri bune din punctul ăsta de vedere. Mă bucur că a reușit să echilibreze și să repare jucătoria.

Mai departe, e greu de prezis ce se va întâmpla, depinde de mulți factori independenți de voința lui Edi. Dacă vor fi rezultate, cred că mariajul va continua, chiar dacă domnului Becali nu-i place.

Eu cred că principalul obiectiv al lui Edi este să câștige ceva, campionatul. Evident, echipa trebuie să și joace ceva, dar pe Dan Petrescu nu l-a întrebat nimeni cum a jucat și a câștigat patru campionate la rând. Dacă facem un clasament, cel mai important este rezultat”, a spus Narcis Răducan, potrivit Digi Sport.

Iordănescu, liniștit în ciuda discuțiilor apărute în spațiul public

„Eu am vorbit puțin cu Edi și l-am simțit destul de liniștit. Era stăpân pe el. Era bucuros, cât poate fi, că sunt rezultate. E preocupat și el de situația echipei din punct de vedere medical, dar e liniștit. L-am văzut mai liniștit decât mă așteptam”, a mai spus Narcis Răducanu.

Modifică setările cookies