VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a răzgândit! Schimbarea recentă apărută în viața patronului FCSB: „Am încercat asta, dar nu se poate!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 16:47
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 16:55

După o pauză de două luni în care a stat departe de viața public, Gigi Becali revine în forță, cu un discurs antivaccinare.

Patronul FCSB a declarat la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”, că a încercat să iasă din vița publică, însă situația complicată prin care trece România din cauza pandemiei de coronavirus l-a obligat să revină pentru a-și putea spune punctul de vedere.

Patronul FCSB revine astfel cu un discurs antivaccinare, în condițiile în care țara noastră se confruntă cu un număr record de decese cauzate de infecatarea cu noul coronavirus.

INSP a raportat în ultimele 24 de ore nu mai puțin de 574 decese, dintre care 528 nu erau vaccinați cu schema completă. Important de menționat faptul că 518 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 46 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 10 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

„Am vrut să ies din viața publică, dar este imposibil. Nu are nimeni curajul să spună. Nu spun din punct de vedere religios, dar vorbesc din punct de vedere științific. Nu spun chiar toate, că îmi e milă de oamenii ăia care au făcut vaccinul. Dar le spun oamenilor care mă iubesc pe mine să nu-l facă. Cum alții nu te lasă să faci aia, aia, și noi avem o opinie și avem dreptul să ne spunem opinia”, a spus Gigi Becali la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!