Probleme pentru Eric de Oliveira! Brazilianul din Liga 1 si-a inchis afacerea si e neplatit de 3 luni la Voluntari: "Am fost nevoiti sa inchidem!" Cum l-a afectat coronavirusul

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Aprilie 2020, 18:07
Data actualizarii: Joi 09 Aprilie 2020, 18:10

Eric de Oliveira, fotbalistul lui Voluntari, este casatorit si stabilit in Romania.

Brazilianul de la Voluntari este izolat la Medias si spune ca din cauza pandemiei de coronavirus a fost nevoit sa isi inchida afacerea, un restaurant bar pe care il detine.

Fotbalistul din Liga 1 spune ca situatia este destul de neplacuta si intra in a treia luna de cand nu si-a mai primit salariul de la Voluntari:

"Este inchisa afacerea, am fost nevoiti sa inchidem pentru ca asa sunt regulile. Puteam sa livram, dar nu prea a mers. Ne-am hotarat ca putem face asa cand revine. 

E un restaurant bar, dar pe acte e ca un fast food. Nu prea a fost lumea cu livrarile astea, dar dupa ce a inchis, toata lumea a inceput sa sune. Trebuie sa platim celor care aduc marfa, curentul, gazul. 

Ne-a afectat deja din prima luna, mai ales ca exista jucatori in Romania neplatiti de 3-4 luni. Avem niste restante la Voluntari, eu intru in a treia luna. 

Mi-e dor de ghete. Cantarul e in carantina, nu ne atingem de el, ca sa nu avem surprize", a spus Eric la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!