Prima echipa din Premier League care accepta micsorarea salariilor din cauza coronavirus! Atat jucatorii, cat si cei din conducere sunt vizati

Prima echipa din Premier League care accepta micsorarea salariilor din cauza coronavirus! Atat jucatorii, cat si cei din conducere sunt vizati

Southampon este prima echipa din Premier League care accepta micsorarea salariilor.

Jucatorii lui Southampton devin primii din Premier League care accepta micsorarea salariilor in vederea economisirii de bani din cauza crizei financiare provocate de coronavirus.

Directorii, managerul si antrenorii accepta si ei scaderea si chiar amanarea platii salariilor.

"Acceptam sa amanam o parte din salariile pentru lunile aprilie, mai si iunie pentru a ajuta la protejarea viitorului clubului, a personalului care lucreaza in cadrul acestuia si a comunitatii pe care o deservim." au declarat oficialii clubului.

Clubul a declarat ca consiliul de administratie, Ralph Hasenhuttl, managerul primei echipe, si staff-ul sau au fost de acord cu amanarea.

Oficialii lui Southampton au mai spus: "Proprietarii nostri, domnul Gao si Katharina Liebherr, au luat masuri pentru a se asigura ca tot personalul care nu amana o parte din salarii, vor primii in continuare 100% din plati, pana la 30 iunie. Orice decizie pivind viitorul, va fi luata inainte de aceasta data."

Southampton este infiintata in 1885 si joaca in Premier League din 2012. La intreruperea campionatului se afla pe locul 14, la 7 puncte peste linia retrogradarii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

A doua etapă de relaxare: Se deschid terasele şi plajele, se reiau spectacolele şi concertele în aer liber
BRAT