Capitanii din Premier League in lupta cu coronavirus! Campania "Players together" ajuta sistemul de sanatate

Capitanii din Premier League in lupta cu coronavirus! Campania "Players together" ajuta sistemul de sanatate

Capitanii din Premier League au lansat campania "Players together" pentru a sprijini sistemul de sanatate englez.

Capitanii din prima liga engleza au confirmat ca organizatia caritabila "Players together" a fost infiintata pentru a sustine sistemul de sanatate din Anglia in lupta impotriva coronavirus.

Liverpool s-a retras din initiativa lor la inceputul acestei saptamani, din cauza crizei suferite, insa capitanul Jordan Henderson si ceilalti 19 capitani din Premier League si-au lansat propria initiativa. 

"Este un moment critic pentru tara noastra si pentru sistemul de sananatate si suntem hotarati sa ajutam cum putem. Putem confirma ca, dupa multe discutii, am creat propria noastra campanie pentru a finanta rapid si eficient acolo unde este nevoie. Contributiile pe care le va genera aceasta initiativa vor ajuta sistemul de sanatate sa acorde rapid fonduri pentru a ajuta la imbunatatirea starii spitalelor si a pacientilor infectati cu COVID-19. Este o initiativa voluntara, separata de cluburi si liga. Rugaciunile si gandurile noastre se adreseaza tutror afectati de aceasta criza." a declarat Jordan Henderson, capitanul lui Liverpool.

Postarea pe Twitter a lui Henderson cu declaratia a facut aproape 20.000 de like-uri intr-o ora de la publicare.

Fanii lui Liverpol s-au mandrit cu aceasta initiativa si au curs laudele la adresa capitanului. "Da, capitane." sau "Superb, iti multumim ca lupti pentru asta." au fost doua dintre mesajele fanilor.

Saptamana trecuta jucatorii din Premier League au acceptat o scadere salariala de 30%.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT