Prima reactie a LPF dupa cele trei cazuri noi de la Dinamo: "Asta este obiectivul nostru!" Ce se va intampla cu desfasurarea playout-ului

Prima reactie a LPF dupa cele trei cazuri noi de la Dinamo: "Asta este obiectivul nostru!" Ce se va intampla cu desfasurarea playout-ului

Dinamo a anuntat astazi trei cazuri noi de infectare cu coronavirus in randul jucatorilor. 

Diego Fabbrini si juniorii, Aleksander Mitrovic si Dan Talmaciu au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa ce italianul a acuzat stari de rau. Cei trei se adauga la lista celor 7 deja testati pozitiv, iar situatia de la Dinamo pare ca se agraveaza din ce in ce mai tare.

Contactat de reporterii PRO TV si www.sport.ro, secretarul general al LPF, Justin Stefan a vorbit despre situatia delicata de la Dinamo si a lasat sa se inteleaga ca nu intentioneaza sa sanctioneze clubul. 

"Am primit informatia de la ei, maine astept sa vad buletinul de testare, maine au o testare noua pentru toti cei testati negativ miercuri, in functie de ele analizam si luam o decizie. 

Categoric interesul nostru este sa desfasuram in continuare competitia si Dinamo sa isi continue competitia intr-o forma sau alta. E clar ca obiectivul nostru de a duce competitia la final, va ramane in picioare. Sunt sigur ca vom gasi solutii, inclusiv impreuna cu cei de la Dinamo, vedem luni situatia si atunci vom avea o decizie finala. 

Am zis de acum saptamani bune, nu sunt adeptul sanctiunilor, nu e cazul sa cautam vinovati, oricand poate aparea un asimptomatic, se poate intampla. Trebuie sa fim uniti, nu sa cautam vinovati", a declarat Justin Stefan in exclusivitate pentru www.sport.ro si PRO TV. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cea mai fierbinte dimineață de când se fac măsurători în România: oamenii au leșinat pe stradă. De joi va fi și mai rău
BRAT
Modifică setările cookies