"Pe noi nu ne pot fura ca pe Dinamo!" Becali, plin de nervi dupa CFR - Dinamo: "I-am zis lui MM ca l-a dat afara la misto pe Anton!" 

"Pe noi nu ne pot fura ca pe Dinamo!" Becali, plin de nervi dupa CFR - Dinamo: "I-am zis lui MM ca l-a dat afara la misto pe Anton!" 

Meciul dintre CFR Cluj si Dinamo a starnit numeroase controverse. 

Campioana en-titre s-a chinuit cu Dinamo pe teren propriu, chiar si dupa ce 'cainii' au avut doi oameni eliminati in doar sase minute. Echipa lui Multescu a jucat in 9 oameni inca din minutul 36, insa ardelenii nu au reusit sa inscrie decat pe final, prin Omrani. 

Meciul a fost arbitrat de Marcel Birsan, care a primit numeroase critici dupa eliminarile lui Bejan si Anton. 

Gigi Becali a venit si el cu o reactie nervoasa dupa ce a urmarit meciul. 

"Ce jocuri? O sa fie toata lumea pentru CFR Cluj. Coruptie nu mai exista. Exista ordine. Niciun arbitru nu mai ia spaga. Nu mai exista coruptie in fotbal, nu mai e mita. Sunt stapanii sus, care le dau directie. O sa vedem ce o sa faca acum, cu Craiova. 

Pe Craiova, pe Steaua, nu poti sa-i furi asa, ati vazut ce le-a facut celor de la Dinamo. Cu noi nu no sa poata sa faca asa. Si la noi, am avut penalty la Tavi Popescu, penalty clar, nu l-a dat. 

I-am zis lui MM ca l-a dat afara la misto pe Anton, iar daca nu o sa dea gol, o sa il dea afara si pe Bejan, care avea galben. I-am zis ca nu ma mai uit. Daca nu dau gol, baga Birsan mingea in poarta. Le-a dat doi oameni afara, nu mai aveau nevoie de 11 metri. Da-le doi oameni afara celor care joaca cu mine si nu mai am nevoie de 11 metri", a spus Gigi Becali pentru as.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies