Giovanni Becali, raspuns transant in razboiul cu Anamaria Prodan dupa transferul lui Man la Parma: "Cand un jucator vrea sa plece, pleaca!"

Giovanni Becali, raspuns transant in razboiul cu Anamaria Prodan dupa transferul lui Man la Parma: "Cand un jucator vrea sa plece, pleaca!"

Plecarea lui Dennis Man de la FCSB la Parma a declansat un scandal monstru in fotbalul romanesc.

Transferul a fost intermediat de Giovanni Becali desi Anamaria Prodan era impresarul fotbalistului, fapt ce a declansat la acel moment furia sotiei lui Laurentiu Reghecampf.

La doua luni de la acel eveniment Giovanni Becali a comentat referitor la posibilitatea ca Dennis Man sa fie sanctionat pentru ca a rupt contractul cu Anamaria Prodan.

Fostul agent FIFA a spus ca el nu este implicat in acea speta si a dezvaluit un episod asemanator petrecut in urma cu mai multi ani dupa care el a avut de suferit.

"Nu vreau sa vorbesc de problema asta, pentru ca nu e problema mea.

Eu am avut contract cu Emre. Avea contract care se termina la 19 ani si eu il propusesem la Inter. Copilul, intre timp, avand cu mine semnat contract inregistrat la Federatia Turca si la FIFA, intervine cu directorul sportiv, care a profitat de un unchi de-al lui.

A zis: 'de ce sa ia Galatasaray 12 milioane, cand el termina contractul si poate sa plece liber?' Au semnat un contract cu un an inainte si l-au oficializat cu sase luni inainte, ca pleaca liber la Inter.

M-am dus la Inter, le-am facut hartie la FIFA, a durat procesul 2-3 luni. Mi-au dat 7.000 de euro, cheltuieli de deplasari. Cand un jucator vrea sa plece, pleaca", a spus Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies