tavi popescu FCSB Universitatea Craiova Liga 1

"Asta e adevarul, va spun cum a fost!" Becali, dezvaluiri de ultima ora despre transferul lui Octavian Popescu. Intre Piturca si Rotaru e razboi!

Dupa schimbul de replici dintre Victor Piturca si patronul Craiovei, Mihai Rotaru, Gigi Becali a venit cu clarificari in privinta transferului lui Tavi Popescu la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Aprilie 2021, 18:30
Data actualizarii: Duminica 04 Aprilie 2021, 18:33

Desi in trecut a spus ca Piturca a transmis prin intermediari ca 'Popescu ar fi de luat', Gigi sustine acum ca varul sau, agentul Giovanni Becali, ar fi facut toata afacerea.

"Rotaru nu are dreptate. Nu mi l-a adus Victor Piturca pe Tavi Popesci la FCSB si nu mi l-a recomandat el. Mi l-a recomandat Giovanni, apoi baiatul si cei din familia lui au venit la palat. Daca nu era Giovanni, eu nu stiam de Octavian Popescu si nu ajungea la FCSB. Nu e treaba mea acum ce este intre Piturca si Rotaru. E treaba lor ce vorbesc unul despre celalalt.

Eu stiu ca au fost niste discutii la Craiova dupa ce l-au pierdut pe Popescu. Adevarul e ca nu m-a sunat pe mine Piturca sa mi-l dea", a spus Becali pentru PRO Sport.

 

Modifică setările cookies