Liga 1

OFERTA BOMBA venita pe numele lui "Mbappe" Coman! Un sac de bani + bonus: FCSB pastreaza 60% din valoarea jucatorului! ANUNTUL MOMENTULUI

FCSB a primit oferta pentru Florinel Coman.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Februarie 2020, 10:59
Data actualizarii: Marti 18 Februarie 2020, 11:06

Gigi Becali a primit o oferta pentru Florinel Coman de la Orlando  City, club din MLS. Totul a fost dezvaluit de Lita Dumitru, care a intermediat negocieririle. Patronul ros-albastrilor ar fi urmat sa incaseze 7 milioane de euro pentru Coman, insa ar fi pastrat in procent de 60% din valoarea jucatorului.

Gigi Becali nu a fost de acord si a zis ca vrea 20 de milioane de euro pentru a se desparti de jucator.

"La conducerea clubului Orlando sunt doi brazilieni care mi-au dat telefon si mi-au spus ca il plac pe Coman. FCSB a spus ca vrea 15 milioane pe el. Baietii de aici mi-au spus ca vor mai intai sa stea de vorba cu jucatorul. Vor sa vorbeasca despre integrare, sa-l vada ca om, si apoi sa vada daca poate sa-si faca un viitor in America.

Dupa ce s-au intalnit, dupa acel meci in care el nu prea a jucat bine, ei au zis ca-l pot lua. Au zis ca dau 7 milioane, iar reprezentantii lui Giovanni si ai lui Victor au zis ca-i dau oferta lui Gigi Becali.

7 milioane inseamna 40%, plus 1 milion salariul lui Coman pe sezon. 60% din procente ramaneau la FCSB la o urmatoare revanzare. Oferta a fost pana luni, care a trecut, pana ieri. Gigi a respins-o, a spus ca vrea 20 de milioane de euro", a spus Lita Dumitru la digi.

Modifică setările cookies