Liga 1

Noi probleme la Dinamo! Jucatorii se plang de doctorul echipei: Montini a parasit cantonamentul in urma unui tratament aplicat gresit

Dinamo se confrunta cu noi probleme in cantonamentul din Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Ianuarie 2020, 20:57
Data actualizarii: Vineri 17 Ianuarie 2020, 21:23

Jucatorii de la Dinamo se confrunta cu noi probleme in cantonamentul din Antalya si se plang de doctorul echipei. Potrivit surselor www.sport.ro, in ziua meciului cu Dinamo Dresda, doctorul a intarziat la autocar 10 minute si toata echipa a fost nevoita sa il astepte, iar catorva dintre jucatori le-a promis trantamente de care nu se tine.

Mai mult, Mattia Montini era suparat in urma cu cateva zile din cauza unui tratament gresit care i-a fost aplicat de catre unul din maseurii echipei.

Acesta i-a facut un program de terapie calda pe o zona inflamata, rezultat care a accentuat gradul de inflamatie. Acest tratament nu trebuia aplicat de maseur, insa kinetoterapeutul a fost lasat acasa de Uhrin. Montini a parasit cantonamentul in urma acestei erori si va face recuperarea la Bucuresti, impreuna cu kinetoterapeutul. De asemenea, este mentionat faptul ca doctorul echipei nu stie sa foloseasca aparatele de recuperare.

"Cainii" au schimbat 3 doctori in 3 luni de zile, insa au in continuare probleme.

Modifică setările cookies